https://dreamertrends.com/ - recenze.

11. září 2016 v 12:29 |  recenze.

ach, nějak jsem se s těmi recenzemi rozjela.
v tomhle případě to nebudu moc rozpiplávat a hlavně jsem se chtěla pochlubit novými šatičkami.

https://dreamertrends.com/


Na e-shop jsem narazila na instagramu. Na takových těch profilech s miliony followers, s překrásnými ženami a módou. A musela jsem se podívat, zrovna měli akci 40% slevy. Což stejně moc efekt neudělo, protože všechno je tam šíleně drahé. Ale proč si občas neudělat radost, kousky jsou tam originální a šíleně krásné.

První kámen úrazu nastal ale tehdy, když jsem si myslela, že jde o Americký e-shop, nakonec se z něj vyklubal asijský. S kvalitou to nic nedělá, jen pozor na velikosti krásky. Objednávejte o jednu větší.

1. PŘEHLEDNOST.
E-shop je uspořádán dokonale, vše vyfoceno na modelce, přejetím myši na daný produkt se zobrazí i cena, ke všemu velmi stylově a designersky dělané.

2. VÝBĚR
Jedná se o velmi stylové a originální kousky, proto se na stránce nenachází tolik produktů, přesto je výběr velmi slušný.

3. DOPRAVA A RYCHLOST
No, to není žádná sláva. Rozhodně počítejte s poštovným, mně osobně do ČR činilo 18 dolarů a to je sakra dost. Na šaty jsem čekala odhadem tak měsíc. Někde ještě nastala komplikace.

4. KOMUNIKACE
Žádnou zvláštní komunikaci nečekejte. Přijde Vám pár mailů.

5. PRODUKT JAKO SAMOTNÝ
Jak už jsem zmiňovala, narazila jsem u velikosti, o číslo větši by se hodily, ale obleču je bez větších problémů, jen mě lehce omezují v pohybu. Produkt je ale naprosto kvalitní a hlavně krásný. Málo kde seženete takové kousky. MILUJU!

a na závěr pár fotek :)





 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 honestum honestum | Web | 11. září 2016 v 14:27 | Reagovat

Krásné šatky :)

2 Effy Effy | Web | 11. září 2016 v 16:19 | Reagovat

Dřív jsem jedla jedině pod 500 kcal, takže mi to teď přijde přehnaný no :D. Ale děkuju :).
Jsou to krásný šaty, moc ti sluší! Máš skvělej styl, vypadáš fakt božsky♥

3 Zaretka Zaretka | Web | 11. září 2016 v 18:03 | Reagovat

šaty jsou opravdu nádherné, ale já teď musím docela šetřit, tak si ted nic takového nedopřeju :-)

4 Jenna D. | jennadewan-tatum Jenna D. | jennadewan-tatum | Web | 11. září 2016 v 19:32 | Reagovat

Ty máš na takové šaty opravdu perfektní postavu! :O :) Moc ti sluší :)

5 Nikki Allen Nikki Allen | Web | 11. září 2016 v 20:32 | Reagovat

To jsou nádherné fotky!

6 meta10 meta10 | Web | 11. září 2016 v 22:53 | Reagovat

Krásne fait, si ako z časopisu :D

7 B. B. | E-mail | Web | 13. září 2016 v 19:13 | Reagovat

Šatičky ti moc sluší, akorát to není úplně můj styl a nehodily by se ke mně, ale jinak se mi na tobě líbí :)!

8 Maddie Maddie | Web | 14. září 2016 v 21:19 | Reagovat

V šatech vypadáš luxusně :)

9 Britt. | elizataylor.blog.cz Britt. | elizataylor.blog.cz | Web | 15. září 2016 v 16:21 | Reagovat

Moc ti sluší, vypadáš jak princezna! ♥

10 Yuki-chan Yuki-chan | Web | 16. září 2016 v 8:51 | Reagovat

Šaty sú nádherné!
Ono ale na každom e-shope sa vždy nájdu kvalitnejšie a menej kvalitné kúsky, takže si mohla mať hlavne šťastie. :)

11 Susane S. Susane S. | Web | 17. září 2016 v 16:25 | Reagovat

moc krásné šaty :) a moc ti sluší! musím uznat že jsi opravdu krásná slečna

12 Baryn Baryn | Web | 17. září 2016 v 23:31 | Reagovat

Jé, hrozně ti to sluší, vypadáš v tom velmi něžně a přitom sexy, krásná kombinace :)

13 kelly145 kelly145 | Web | 18. září 2016 v 13:28 | Reagovat

Tie boty sú super :) Aj šaty ti veľmi padnú

14 vexuska vexuska | Web | 12. října 2016 v 11:46 | Reagovat

ty šaty :)))

15 Emmy* Emmy* | E-mail | Web | 20. listopadu 2016 v 13:40 | Reagovat

Šaty ti moc slušííí 😍

16 Angela Angela | Web | 12. prosince 2016 v 8:15 | Reagovat

Krasne saticky, pasuju ti :-) a si moc pekna

17 SergiooY SergiooY | E-mail | 16. ledna 2017 v 18:22 | Reagovat

I found this page on 17th place in google's search results. You need some search engine optimization. Many webmasters think that seo is dead in 2017, but it's not true. There is sneaky method to reach google's top 5 that not many people know. Simply search for:  pandatsor's tools

18 TomkoZ TomkoZ | E-mail | Web | 18. ledna 2017 v 11:15 | Reagovat

Velmi zajímavý blog

19 Evien Evien | Web | 3. února 2017 v 9:52 | Reagovat

krásna slečna:) vypadáš ako ANJEL:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama