Dolly sukýnka - PoshMe - recenze

3. září 2016 v 20:48 |  recenze.

Přeji krásný den,
hodně často objednávám z různých e-shopů, zkouším spoustu obchodů a produktů, proto jsem se rozhodla, že s Vámi začnu sdílet své zkušenosti, dojmy a popřípadě i zklamání.

První na programu bude e-shop http://www.poshme.cz/



1. PŘEHLEDNOST.
Za sebe tento faktor hodnotím opravdu pozitivně, na e-shopu mají vše krásně rozřazené do základních rubrik, které mají i své další podrubriky, dále je zde možnost vyhledávání podle značky produktu i velikosti.
Ke všemu mají každý jeden produkt nafocení zvlášť a ke všemu ještě v drtivé většině na modelkách. Jen já mám osobně docela pomalou Wi-fi, takže chvíli trvá, než se mi stránka načte. Ke všemu nádherný, jednoduchý design.

2. VÝBĚR
Pokud ne vždy jdete na jistotu jako já, chcete si prostě jen pořídit krásný kousek, jistě oceníte velký výběr, kterým tato stránka oplývá. A velkým výběrem nemyslím jen obrovskou spoustu produktů, ale oceňuji hlavně jejich kvalitu. Tato stránka je vedena do dost extravagantního stylu a drží se ho téměř u všech kousků a to se mi hrozně líbí. Vybrala bych si 90% produktů a moc oceňuji, že na téhle stránce můj výběr spočívá v tom, který kousek je prostě nejhezčí než jen hledat alespoň jeden co stojí za to.

3. DOPRAVA A RYCHLOST.
Zrovna já osobně jsem si objednávala kousek, který byl na skladě. Proto mi přišel hned následující den, což jsem velice ocenila. Nejsem si jistá, ale tuším, že tento e-shop prodává jen kousky, které má zrovna na skladě, proto nebudete nikdy muset čekat. Ke všemu je možné vybrat si způsob dopravy, Česká pošta, PPL, a dokonce i platbu, buď převodem, nebo na dobírku. Poštovné se většinou neplatí.

4. KOMUNIKACE.
Na stráce samotné je okamžitá možnost spojit se se zaměstanci e-shopu a požádat o pomoc, kdykoliv vyhoví. Jinak Vám hned po objednání přijdu naprosto rozkošný email a dále jste infomováni a cestování balíčku, prostě nádhera!!

5. PRODUKT JAKO SAMOTNÝ
Jak jsem zmínila, objednala jsem si Dolly sukýnku, model Alice in Wonderland. Pokukovala jsem po Dolly sukýnce už hrozně dlouho, ale upřímně to není zrovna nejlevnější kousek a nebyla jsem si jistá, že bych ho vynosila. Jenže po výplatě už nebylo zbytí a musela jsem si ji objednat. Měla jsem teda obrovské dilema jakou, ale jako modrooká blondýnka jsem zvolila právě světle modrou.
Sukýnka přišla okamžitě, v krásném balení, ke všemu ještě s vakem přesně na ní. Byla to láska na první pohled. Když vidíte tu kvalitu, cenu naprosto chápete. I když se jedná o dost extravagantní kousek, nejsem zrovna člověk s nízkým sebevědomím, takže se ho nebojím nosit. Ale u téhle sukýnky musíte čekat pohledy a pozornost. I když zatím jsem sklízela převážně od cizích lidí jen samou chválu a moc si to užívám! :)

házím Vám sem fotky.

jojo, ignorujte prosím ty super stylové "grafity" na mém pozadí.








 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 B. B. | E-mail | Web | 3. září 2016 v 21:26 | Reagovat

Jéééé, ty jsi tak nádherná ^^! Hrozně ti to sluší, postava úžasná, božeeee! :D
Dolly sukni si taky chci někdy určitě pořídit, už jsem na pár koukala, akorát já se nehorázně bojím objednávat z internetu, jelikož pak mi to třeba nemusí sedět a nemusí to vypadat tak, jak si představuji :/.

2 caroline. caroline. | Web | 4. září 2016 v 11:23 | Reagovat

Jéé, to je nádherná sukýnka ♥ Myslím, že už jsem se s těmito sukněmi jednou také setkala. Vymyslela si opravdu pěknou rubriku, já také nakupuji spíše na internetu, takže tohle máme jako dost společné :D :) Ten celkový outfit, jak si zkombinovala s tou dolly sukní je skvělý a na fotkách ti to moc sluší! Jen nevím, jestli by mě taky tak slušela jako tobě :D Jinak máš moc pěkný blog, budu sem moc ráda chodit :)

3 Yuki Yuki | Web | 4. září 2016 v 12:45 | Reagovat

Toto je super nápad, rozhodne to pomôže ľuďom, ktorí si objednávajú z internetu, alebo hľadajú dobrý e-shop.
Sukňa je nádherná, vyzerá to, že je aj z dobrého materiálu. A tie topánky, čo máš k tomu sú eňo ňuňo! ♥_♥

4 Chloé Chloé | Web | 4. září 2016 v 13:08 | Reagovat

Veľmi ti pristane :) Je krásna! Ja mám doma tiež Dolly sukňu, objednávala som si ho z oficiálneho slovenského obchodu a či už personál, doručenie a samotná suknička boli skvelé :)

5 Lany Lany | Web | 4. září 2016 v 13:09 | Reagovat

No, ja sa vlastne tak trochu bojím objednávať si veci z internetu, predsa len človek musí dúfať, že mu pošlú presne tú vec, ktorú si objednával, a nie niečo úplne iné. Ale bola som prekvapená, ako ti to na tých fotkách sluší, si nádherná a, dievča, máš úžasné ale fakt úžasné vlasy. ^^

6 Kristýna Kristýna | Web | 4. září 2016 v 14:12 | Reagovat

Nejprve ti chci moc poděkovat za komentář. Jsem ráda, že se Ti má podoba recenze na knihu líbí. Co se tvého pocitu týče, tak nejsi daleko od pravdy.  Ono spousta autorek se dala na dráhu padesáti odstínů, takže i tohle bychom mohly do toho počítat :)

Každopádně ta sukýnka je moc pěkná, ale daleko více mě zaujaly ty botky, co máš na sobě. Ty jsou prostě skvělé! :)

7 Effy Effy | Web | 4. září 2016 v 15:54 | Reagovat

Děkuju, jsi hodná :). A máš pravdu, v očích rodičů budeme vždycky děti.
Strašně moc ti to sluší, máš krásnou postavu♥! Vypadáš jako anděl. A sukýnka boží, nemám slov :).

8 Simix Simix | Web | 4. září 2016 v 17:11 | Reagovat

Ta je božííí a ta barvička :3
Je to sukénka jak pro baletku.
Hezké fotky :)

9 Lenka. Lenka. | Web | 4. září 2016 v 17:14 | Reagovat

Jako baletka! :-) Nádherná jsi na těch fotkách a ty vlasy! Krásná jsi :-) Outfit je svělý :-)

10 Heaven Heaven | Web | 4. září 2016 v 18:04 | Reagovat

Roztomilá sukýnka :) A celý outfit ti moc sluší :)

11 Łucie. Łucie. | Web | 4. září 2016 v 18:33 | Reagovat

Ta sukně je naprosto úžasná! Celkově outfit je krásný a o tobě už ani nemluvím ♥

Sluší ti to! :)

12 Michaela Michaela | Web | 4. září 2016 v 19:33 | Reagovat

Krásný! Já teda moc na sukně nejsem, Opravdu jen na plesy si beru šaty a tím to pro mě končí :D Ale je moc hezká a Tobě šíleně sluší! I ta barvička :)

13 Daisy Daisy | Web | 4. září 2016 v 22:03 | Reagovat

Moc hezké, ale popravdě nakupuji výhradně v kamenných obchodech. Jednou jsem si objednala boty, pak na ebay nějaké blbinky a na Ali kryty a jednou nějaký vitamín :D. Nikdy jsem neměla špatnou zkušenost a toho se chci držet :D Každopádbě suknička super :).

14 Marceline Marceline | Web | 4. září 2016 v 23:49 | Reagovat

Ďakujem moc za komentík :)
Máš úplne nádherný blog a ty si neskutočne krásna <3

15 cincina cincina | Web | 5. září 2016 v 15:00 | Reagovat

Ta sukně je krásná, ale taková moc holčičí pro mě:D Ale moc ti to sluší, tak sis koupila dobře:)

16 pal pal | Web | 5. září 2016 v 18:02 | Reagovat

Sukně vypadá naprosto úžasně! Moc ti to v ní sluší c: Tenhle styl zbožňuju, i když sama žádnou nevlastním. Asi to budu muset co nejdřív napravit (takže díky za doporučení na e-shop!).

17 Lenka. Lenka. | Web | 5. září 2016 v 19:29 | Reagovat

Moc děkuji za tvůj upřímný a krásný komentář :-) Ano, fotky na blogu jsou mé práce.. Taky mám ráda řasy spíše přirozené :-)

18 Effy Effy | Web | 5. září 2016 v 23:05 | Reagovat

Opět musím uznat, že máš pravdu :). V říjnu jdu k doktorce, tak věřím, že budu mít z váhy radost :). Moc moc děkuju za podporu, ohromně mi to pomáhá!♥

19 Jess Jess | Web | 6. září 2016 v 10:36 | Reagovat

Hezká sukýnka, taková skoro lolitkovská. :-D Na běžné venkovní nošení by mi přišla trochu extravagantní, ale sluší ti to. ;-)

20 Maddie Maddie | Web | 6. září 2016 v 19:27 | Reagovat

Tu jsem vždycky chtěla! :3

21 Elly Elly | Web | 6. září 2016 v 19:39 | Reagovat

Sukně je krásná, stejně, jako ty:) Já mám "strach" objednávat z eshopů, bojím se, že mi oblečení nebude, protože mi jednou je daná velikost dobrá, pak zase malá a do třetice třeba velká:D

22 Viallen Viallen | Web | 6. září 2016 v 23:29 | Reagovat

Páni, ty si v tom taká zlatá :D Vážne ti hrozne pristane, ako bábika :D

23 Eli♥ Eli♥ | Web | 8. září 2016 v 11:47 | Reagovat

Je překrásná a ty vypadáš jako princezna =D

24 kelly145 kelly145 | Web | 8. září 2016 v 20:52 | Reagovat

Tie čierne boty sa k tomu nehodia aj keď sú úúúúplne dokonalé ! Sukňa je krásna a moc ti to sekne

25 void void | Web | 9. září 2016 v 9:04 | Reagovat

keby si mala nejaké nude lodičky tak by to bol ideál! inak je to krásne

26 Špekatice Špekatice | E-mail | Web | 10. září 2016 v 16:04 | Reagovat

Ta dolly sukýnka ti krásně sedne a i sluší :3 jen se mi k tomu moc nelíbí zrovna ty černé botky :/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama